Selecteer een pagina

Over mij

Natuurliefhebber met een dierentuin thuis, een te kleine achtertuin om groentes in te zetten en daarom ben ik een moestuin begonnen. Welkom op mijn blog, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Annemiek Mulder en sinds november 2018 ben ik in het trotse bezit van een moestuin. De start gaat niet zonder slag of stoot, onkruid, lelijk weer en het plaatsen van een schuurtje en een kas komen op onze weg. Graag neem ik je mee op dit avontuur.

Helemaal nieuw in het tuinieren ben ik niet, ooit volgde ik een BD landbouwopleiding en heb ik geleerd om met mijn handen in de klei te zitten en een enigszins logisch teeltplan op te stellen. Alle kennis die er nog zit, zet ik dan ook in en tegenwoordig weet het internet (bijna) alles.

Op onze tuin gaan we ook diverse hopsoorten telen, dit is voor vriendlief die enthousiast startend hobby brouwer is. Ik heb geen ervaring met hop, dus superleuk en ben erg benieuwd! Hierover wil ik een aparte pagina gaan bijhouden.

Naast dat ik gek ben op dieren en de natuur, kook ik ook heel graag. Ik heb een grote interesse in ouderwetse bewaarmethodes zoals inmaken, wecken en fermenteren. In de loop van de tijd zal je daar over ook vast het een en ander van terug vinden hier.

Liefs, Annemiek